Ik help managementteams sterker worden
met een exclusieve vijfdaagse training

Ga met me mee

De
verhelderaar

Dag 1 - Verdiepen

De training gaat over wie je bent in het team en wat er anders moet. Samen met je team werk je vijf dagen - samen met coach Willeke - aan deze vraagstuk(ken). Wat weerhoud je en kun je gebruiken bij het realiseren wat je wenst?

De
illusionist

Dag 2 - Verwarren

Wat is echt en wat niet? Hoe vaak misleid jij jezelf en anderen? Is je zelfbeeld eigenlijk wel van jou? Hoe neem je waar en wat zegt dat over jou? Lopend door Amsterdam ervaar je hoeveel invloed je hebt op je eigen toekomst.

De
paarden fluisteraar

Dag 3 - Spiegelen

Als jij even het vertrouwen in jezelf verliest, voelt een paard dat meteen. In de manegebak ga je de strijd aan, met jezelf. Wat maakt je onzeker? Waar komt dat struikelblok vandaan en wat is er nodig om die blokkade te overwinnen?

De
choreograaf

Dag 4 - Beleven

Als 'fly on the wall' in de dansstudio ben je getuige van een intiem creatieproces. De choreograaf stelt zijn dansers op hun gemak en daagt ze uit. Jij ziet ieders kracht en kwetsbaarheid. Hoe til jij anderen en jezelf naar grote hoogten?

De
chefkok

Dag 5 - Verrijken

Na drie weken komt alles samen. En blikken jullie terug en houden elkaar scherp in het toepassen van jullie inzichten. Dan verschijnt de chefkok met een serie gerechten. EĆ©ntje ervan, gaat over jou. Over wie je bent en wat je bijzonder maakt.